- Arrangementen -

Bij LUNA Eten en & Drinken Sittard kan je genieten van verschillende arrangementen. Zo hebben we een High Tea, High cocktail, High Beer en High Wine. Bekijk hieronder de verschillende arrangementen.
Geniet van een heerlijke high beer, high wine of high cocktail bij LUNA Eten en Drinken in Sittard of Stein. Twee rondes met heerlijk hartige bites in combinatie met drie drankjes naar keuze.
Image

High tea

Dagelijks (m.u.v. zaterdag) kun je bij ons komen genieten van een heerlijke combinatie tussen hartig en zoet.

Onze high tea bestaat uit:

We serveren onze high tea in 2 gangen. De eerste gang bestaat uit hartige brioche broodjes gevolgd door de tweede gang die bestaat uit heerlijke huisgemaakte zoetigheden.

De kosten van onze high tea zijn €27.95 per persoon.

Arrangementen reserveren

Onze high tea is dagelijks* te reserveren tussen 11.00u en 15.00u en dient minimaal 1 dag van te voren gereserveerd te worden. Gluten- en lactosevrije opties zijn helaas niet mogelijk bij dit arrangement.
*m.u.v. zaterdag

Komen jullie onverhoopt met een kleiner gezelschap dan gereserveerd? Zorg dan dat je vóór 11.00 uur die dag doorgeeft met hoeveel personen jullie uiteindelijk zijn. Vanwege de nodige voorbereidingen zijn wij anders genoodzaakt 8.95 in rekening te brengen voor de persoon/personen die niet tijdig afgemeld zijn.

Image
Image
Image
Image
ImageImage
ImageImage