Verschillende Diner Gerechten, LUNA Stein, centrum

Welkom


Welkom!

Kom jij snel bij ons genieten van een van onze heerlijke gerechten? Je kunt dagelijks bij ons terecht voor lunch, high tea en diner. In het weekend serveren wij ook nog een heerlijk ontbijt. Helemaal leuk: vanaf 18 oktober hebben wij onze menukaart in een nieuw, winters jasje gestoken!

Een avondje borrelen? Kies dan eens voor een van onze arrangementen; high tea, high beer, high cocktail of high wine.

Liefs,
team LUNA Eten & Drinken Sittard

Verschillende Diner Gerechten, LUNA Stein, centrum

Kerst voor thuis


Voor het derde jaar op rij hebben wij weer met heel veel liefde en passie de lekkerste gerechten voor jullie bedacht om thuis te kunnen genieten tijdens Kerstmis. Laat je dus ook dit jaar weer thuis door ons in de watten leggen! Benieuwd wat we dit jaar serveren? Bekijk en bestel onze menu's makkelijk in onze Kerst voor thuis webshop.


Lees verder

Cadeautjes van WESS


Wij zijn ontzettend blij met jou als onze trouwe gast. Daarom hebben wij vanaf nu een speciaal spaarprogramma. Gewoon, zodat wij keer op keer kunnen laten blijken dat wij heel erg blij met jou zijn! Registreer je en spaar direct mee voor mooie kortingen, gratis gerechten en andere leuke cadeautjes. Benieuwd? Lees snel verder door op onderstaande button te klikken en registreer je direct!

Lees verder
Verschillende Diner Gerechten, LUNA Stein, centrum

Locatie

Uiteten, lunchen, diner in Stein met terras

Je kunt ons vinden op de Markt 39 in Sittard.

Image
Image
Image
Image
ImageImage
ImageImage