Markt 39 Sittard Mail luna! Naar Stein

Reserveren? Bel: 046 4111099

Reserveren bij
LUNA Sittard!

Arrangementen

High Tea

De high tea is iedere dag te reserveren vanaf 12.00 uur. De tafel is tot 17.00 uur beschikbaar.

De high tea bestaat uit:

  • Onbeperkt verse thee van Blanche Dael
  • Eerste gang: hartige sandwiches (kleine sandwiches met gerookte zalm en tonijnsalade, carpaccio met truffelmayo, mozzarella met tomaat en gerookte kip met bacon)
  • Tweede gang: huisgemaakte zoetigheidjes (witte chocolade cheesecake, carrot cake, brownie, bokkepootjesijstaart en kokosrotsjes) geserveerd met fruitsalade
  • De high tea kan uitgebreid worden met scones met clotted cream en jam. Meerprijs van de extra gang bedraagt €3,- per persoon.
  • Een rondje koffie of cappuccino.

De prijs is €18,95 per persoon (€21,95 voor de high tea met scones). Let er wel op dat u de high tea uiterlijk de dag van te voren dient te reserveren in verband met de voorbereidingen in de keuken.

Wijzigingen in het aantal personen dat deel neemt aan de high tea kunnen tot 11.00 uur op de ochtend van de reservering worden doorgegeven In verband met de getroffen voorbereidingen zijn we anders genoodzaakt kosten in rekening te brengen (7,50 p.p.). Je mag de sandwiches en zoetigheidjes dan mee wel meenemen naar huis.

Wilt u liever een high tea deluxe versie?

Dan kunt u de high tea uitbreiden met een glaasje Prosecco voor een meerprijs van slechts €3,- per persoon.

Kinder High Tea

De kinder high tea bestaat uit twee gangen:

  • Een gezonde sandwich (met ham, kaas, komkommer en een klein beetje mayonaise), een sandwich met jam en een sandwich met chocopasta
  • De tweede gang is een scone die de kinderen zelf kunnen versieren.

De kinderen krijgen daarbij onbeperkt thee en een frisdrankje. Kosten voor de high tea zijn €9,95.